Actitud positiva amb la Isa Martí

La Isa Martí la creadora de natur.issa, ens ha vingut a fer una presentació dels seus productes naturals. Hem viscut una experiencia única i hem sortit renovades per dins i per fora.

Durant el taller, hem après sobre la importància de mantenir una bona higiene facial, així com de l’aplicació de cremes i altres productes per a mantenir la pell hidratada, suau i saludable.

A més d’ensenyar als participants com cuidar la seva pell, el taller pot ser una oportunitat per a aprendre més sobre els ingredients naturals utilitzats en els productes de cura de la pell i com poden ajudar a millorar la salut de la pell.

Isa Martí @natur.issa

La pell, el nostre òrgan més gran, és un escut protector natural, una amiga polifacètica, ajudant i reflex de la nostra ànima. Si estem bé, la nostra pell també ho està, i viceversa. Amb aproximadament 2 m² cobreix tot el nostre cos, protegint-nos per exemple de raigs UV, impactes ambientals negatius, bacteris nocius i molts perills més.

Al llarg de la nostra vida, la nostra pell s’exposa a esforços continus per a fer-nos la vida una mica més bonica. Però podem ajudar-la en la seva comesa, donant-li el que necessita. «RINGANA«

Últims events

Si et sembla interessant, comparteix-ho a les xarxes!

Events Relacionats

Com cuidar la nostra pell?

Dimecres dia 22 a les 18h, taller amb RINGANA per aprendre a com tenir cura de la nostra pell. No hi faltis! Places limitades!

Claustre Sant Cugat esdeveniment Zum Zum

Associació l’AMIC

L’AMIC, com a associació de mitjans d’informació, va organitzar un event especial al claustre del Monestir de Sant Cugat.