Com cuidar la nostra pell?

Després de l’èxit del primer taller per conèixer els productes de «RINGANA«, hem tornat per ensenyar a com cuidar la nostra pell, el taller pot ser una oportunitat per a aprendre més sobre els ingredients naturals utilitzats en els productes de cura de la pell i descobrir com poden ajudar a millorar la salut de la pell.

Durant el taller, es pot aprendre sobre la importància de mantenir una bona higiene facial, així com de l’aplicació de cremes i altres productes per a mantenir la pell hidratada, suau i saludable.

Els productes de la marca Ringana estan dissenyats per a proporcionar una solució natural per a la cura de la pell i estan elaborats amb ingredients naturals i orgànics. El taller inclourà demostracions sobre com aplicar els productes de manera adequada i quines són les millors rutines per a cada tipus de pell. També es podran adquirir els productes, allà mateix!

A més d’ensenyar als participants com cuidar la seva pell, el taller pot ser una bona oportunitat per a fer preguntes i rebre recomanacions personalitzades sobre els productes de cura de la pell de la marca Ringana.

Últims events

Si et sembla interessant, comparteix-ho a les xarxes!

Events Relacionats

Claustre Sant Cugat esdeveniment Zum Zum

Associació l’AMIC

L’AMIC, com a associació de mitjans d’informació, va organitzar un event especial al claustre del Monestir de Sant Cugat.