Propietaries Zum Zum cafeteria

Un breu apunt de qui som

Som l’Irma, la Marta i el Gil, Santcugatencs de tota la vida, que un bon dia ens vam llançar a una aventura que ha canviat les nostres vides.

Ens coneixem de fa molt temps i vam compartir pis i vivències durant uns anys. A mesura que passava el temps, vam establir una convivència molt bona i vam crear un vincle molt fort entre nosaltres.

Així, que quan vam saber que la cafeteria Zum Zum estava en traspàs per la jubilació dels seus propietaris, vam veure una oportunitat de continuar aquesta relació d’amistat i començar una aventura empresarial.

Aquesta cafeteria sempre havia estat un lloc popular entre els veïns de Sant Cugat i un lloc de reunió on acostumàvem a prendre els nostres vermuts mentre gaudíem del bon temps, o hi anàvem de copes amb els amics

Així va ser com vam agafar les regnes d’aquesta cafeteria i ens vam convertir en els seus nous propietaris. Sabíem que seria un repte, però estàvem emocionats per la idea de treballar junts i fer créixer aquest espai tan singular de la ciutat.

El Zum Zum és un reflex de la nostra personalitat i hem volgut crear un lloc amb molt d’encant i acollidor. Hem pensat en tots els detalls perquè els nostres clients se sentin com a casa.

Què més volem que sigui el Zum Zum?

Per nosaltres el Zum Zum no només és un negoci, sinó també una oportunitat per a expressar les nostres inquietuds i aficions personals, i per a crear un espai que reflecteixi la nostra passió per la cultura.

Quan van tenir l’oportunitat de prendre les regnes del Zum Zum vam decidir que volíem fer d’aquest lloc un espai per a fer trobades i esdeveniments culturals, i enriquir la vida cultural de Sant Cugat.

Per això volem donar-li una nova vida amb la programació de concerts acústics, presentacions de llibres, exposicions, i altres activitats relacionades amb les arts i la cultura.

Us animem a afegir-vos a les activitats que anirem presentant per aconseguir crear un nou punt de trobada, gaudir d’activitats i compartir experiències.

Cafeteria Zum Zum Sant Cugat
Espai Zum Zum cafeteria
Cafeteria Zum Zum Sant Cugat

"Cada detall de El Zum Zum ha estat escollit amb cura per reflectir la nostra personalitat i oferir als nostres clients un espai acollidor i atractiu".